We weten wel wat we moeten doen voor verduurzaming, maar passen ons gedrag daar niet altijd op aan. Op dinsdag 21 mei neemt Anjo Travaille van Bovenkamers ons mee in de beginselen van duurzame gedragsbeïnvloeding. Aanvang: 20:00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis in Doorn. Vrije toegang.

28 februari 2019

Binnenkort start U-Thuis met het ondersteunen van wijkinitiatieven die zich richten op het verduurzamen van woningen. Dergelijke wijkinitiatieven kunnen aanspraak maken op een kleine financiële bijdrage vanuit U-Thuis, een samenwerkingsverband van 16 gemeenten in de regio Utrecht. Dit kan ingezet worden voor het proces (en dus niet voor de uitvoering van maatregelen). Hier vindt u een aanmeldformulier met daarin informatie over de criteria en de vragen die beantwoord moeten worden om zich aan te melden.

 

Wilt u starten met een initiatief in uw wijk en heeft u interesse in ondersteuning, neem dan contact op met ons via samen@heuvelrugenergie.nl. Dit is ook het emailadres waar u het ingevulde formulier heen kunt sturen.

20 februari 2019

De Coöperatieve Vereniging Heuvelrug Energie (HE) is op zoek naar een praktische ingestelde en ervaren communicatieondersteuner die als vrijwilliger uitvoering geeft aan de volgende taken:

18 februari 2019

SInds vorige week is de website van Zon op Binder online. Zon op Binder is een coöperatieve vereniging die de installatie en het beheer van collectieve zonnepanelen voor het opwekken van duurzame energie op Cultureel centrum De Binder in Leersum en de Brandweerkzaerne in Maarn-Maarsbergen realiseert. Collectieve zonnepanelenprojecten als Zon op Binder zijn bedoeld voor iedereen die graag ‘eigen’ zonnepanelen wil, maar die er geen goede plek voor heeft op het eigen dak. Alle burgers en bedrijven uit de postcodegebieden 3956 (Leersum), 3941 (Doorn), 3951 (Maarn), 3953 (Maarsbergen), 3971 en 3972 (Driebergen) kunnen meedoen.

18 februari 2018

Sinds vorige week is de website van Zon op Heuvelrug online. Zon op Heuvelrug is een coöperatieve vereniging die gezamenlijke projecten voor het opwekken van duurzame energie realiseert, onder andere op daken. Het werkgebied van Zon op Heuvelrug is de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deelname aan de projecten staat in principe open voor alle inwonenenden van onze gemeente en aangrenzende postcodegebieden. Op de website is informatie te vinden over de projecten die Zon op Heuvelrug in beheer heeft en de werkwijze.

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Name

Email

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

 1. (*)
  Uw volledige naam invullen
 2. (*)
  Graag een (geldig) email invullen
 3. (*)
  Graag hier uw bericht invullen
 4. (*)
  Invalid Input
 5. (*)
  Invalid Input