26 april 2019

Op het dak van de melkveehouderij van familie Vernooij in Werkhoven hebben 23 buurtbewoners hebben  een zonnestroomcentrale met 234 zonnepanelen op het  gerealiseerd. Op was de feestelijke opening van Buurtstroom Werkhoven, de 2e Buurtstroomcentrale in de gemeente Bunnik.

5 april 2019

Heuvelrug Energie is betrokken bij de ontwikkeling van een App die gebruikers moet helpen hun ecologische voetafdruk te verminderen. We zoeken op korte termijn vrijwillgers om een prototype te testen.

5 april 2019

Alle 660 zonnepanelen van het collectieve project op de Binder in Leersum en de brandweerkazerne in Maarn/Maarsbergen zijn verkocht. Er is een wachtlijst. Volgens planning gaan de installaties in september duurzame stroom leveren.

Binnen de Driebergse wijkvereniging Tuinwijk Sterrebosch heeft een aantal mensen interesse voor een elektrische deelauto. Er wordt nu gekeken of hiervoor voldoende interesse is in de wijk gelegen tussen de Meenkselaan en de Akkerweg.

We weten wel wat we moeten doen voor verduurzaming, maar passen ons gedrag daar niet altijd op aan. Op dinsdag 21 mei neemt Anjo Travaille van Bovenkamers ons mee in de beginselen van duurzame gedragsbeïnvloeding. Aanvang: 20:00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis in Doorn. Vrije toegang.

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

 

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Stuur ons uw opmerkingen

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input