Het is al weer december, de feestdagen staan voor de deur. Voor de meeste mensen een tijd van warmte en licht, maar ook voor bezinning. Ook voor ons is dit een goed moment om terug te kijken op 2018, om vervolgens de blik vooruit te richten op 2019.

Op 11 december 2018, tijdens de Lokale burger Klimaat Top in Doorn, was Pauline Westendorp van 02025 te gast. Pauline besprak de netwerkaanpak die zij met haar organisatie hanteert voor de energietransitie in Amsterdam. De presentatie van Pauline Westendorp kun je hier downloaden.

Op dinsdag 11 december zijn de drie winnaars van de najaarseditie Duurzame 100 van de Utrechtse Heuvelrug bekend gemaakt: Ineke Vrij uit Leersum en Marjolein Tiemens en Isabel Schoenmaker, beiden uit Driebergen. Bekijk de inspirerende filmpjes, gemaakt door Job van Gasselt en Valerie van Til.

Begin november waren alle 234 zonnepanelen van het project Buurstroom Werkhoven verkocht. Inwoners uit Driebergen en Doorn konden aan dit collectieve zonnepanelenproject (Postcoderoos) meedoen.Voor mensen in de andere heuvelrugdorpen zijn we bezig met meerdere postcoderoosprojecten.

Begin november zijn de laatste panelen van Buurtstroom Werkhoven verkocht. Het project is uitverkocht! Op basis van nieuwe inzichten is gebleken dat we minder panelen op het dak van boer Johan kunnen leggen dan we hadden gedacht. In totaal kunnen er 234 panelen geplaatst worden, in plaats van 322. Dit heeft geen invloed op het verwachte rendement voor de deelnemers.
 
Nu alle deelnemers door Buurtstroom zijn geïnformeerd, gaat het project de volgende fase in en kunnen de overeenkomsten worden getekend.

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

 1. (*)
  Uw volledige naam invullen
 2. (*)
  Graag een (geldig) email invullen
 3. (*)
  Graag hier uw bericht invullen
 4. (*)
  Invalid Input
 5. Typ hieronder de code die u in het schermpje ziet
 6. (*)

  Genereer nieuwe codeInvalid Input