Onafhankelijk energieloket
voor en door bewoners van de Utrechtse Heuvelrug


Interactieve bijeenkomsten

Duurzaam omgaan met energie. Dat is goed voor het milieu, je directe leefomgeving, je portemonnee en kan ook bijdragen aan verbetering van je wooncomfort.  Maar hoe bereik je dat? Welke aanpassingen en maatregelen zijn effectief, wat zijn de kosten en wat kun je er mee besparen? Hoe stem je verschillende maatregelen goed op elkaar af? Welke maatregelen kun je eenvoudig zelf treffen en welke vereisen deskundig advies?

 

Zijn de leden van uw organisatie geïnteresseerd in bovenstaande vragen en mogelijke oplossingen en wilt u hier tijdens een bijeenkomst aandacht aan besteden? Heuvelrug Energie* kan daarbij helpen.

 

Op basis van onze deskundigheid hebben we een aantal diensten en producten ontwikkeld die we kunnen presenteren in de vorm van een masterclass. In pitches van 5-10 minuten introduceren we enkele onderwerpen, waarna we in verschillende groepen verder het gesprek aangaan. U kunt kiezen uit de onderstaande onderwerpen:

 1. Energie besparen door goede inregeling van de CV-installatie;
 2. Woningisolatie, inclusief subsidiemogelijkheden;
 3. De slimme meter en slimme thermostaat;
 4. Installatie van zonnepanelen: kopen of leasen;
 5. Installatie van een warmtepomp met ISDE-subsidie;
 6. Duurzaam en Comfortabel wonen door het maken van een eigen integraal energieplan;
 7. Elektrisch rijden;
 8. Duurzame energie inkopen.

 

In overleg met Heuvelrug Energie kunt u ook kiezen voor een eigen invulling.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via masterclass@heuvelrugenergie.nl

 


Cursus Duurzaam Wonen

Wil je je huis energiezuiniger te maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Vind je het lastig de vaak tegenstrijdige adviezen van bouwkundigen en installateurs te beoordelen? Dan kan deelname aan de cursus “Duurzaam en comfortabel wonen” van Heuvelrug Energie je verder helpen. In 3 avonden maak je een compleet en inzichtelijk plan voor je eigen woning.

 

“Het beste energieadvies? Dat maak je zelf!” Dat was de belangrijkste boodschap van Felix van Gemen op 7 juni 2016, toen hij in Leersum vertelde over zijn ervaringen met het bouwen van een energieneutrale en comfortabele woning. Wat Felix daarbij heeft geleerd, heeft hij verwerkt in een cursus. Die helpt je in 3 avonden bij het maken van een plan voor je eigen woning, bestaand of nieuwbouw, waarin je specifieke woonwensen worden ingepast in een pakket van maatregelen die leiden tot een gezonde, comfortabele woning met lagere woonlasten. Op basis van dit plan kun je direct offertes aanvragen.

 

Er kunnen maximaal 12 mensen aan de cursus deelnemen en het minimum aantal deelnemers is 9. De kosten bedragen 100 euro per deelnemer, vooraf te voldoen.

 

Heb je belangstelling? Meld je dan aan door een email te sturen naar:

cursus@heuvelrugenergie.nl

 

 

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

 1. (*)
  Uw volledige naam invullen
 2. (*)
  Graag een (geldig) email invullen
 3. (*)
  Graag hier uw bericht invullen
 4. Invalid Input