Het gezamenlijke zonne-energie project van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en adviesbureau ECONNETIC uit Driebergen is zeer goed van start gegaan. Na een geslaagde informatiebijeenkomst en veel vervolgafspraken is er nu een grote groep van dak-eigenaren die deelname heeft bevestigd of dit overweegt. De definitieve deelnemers zijn op dit moment samen al goed voor een potentie van ongeveer 9.000 zonnepanelen.

 

Met het project wordt het voor eigenaren van grote daken (minimaal 100 m2) mogelijk om te profiteren van goedkope groene stroom van het eigen dak, zonder zelf te investeren. Ook kan de eigenaar mee-investeren in het project en daarmee een goed rendement behalen. De groep deelnemers is op dit moment al groot genoeg voor de uitvoering van het beoogde project. Maar hoe groter de groep, hoe beter. Interesse in deelname? Neem dan vandaag nog contact op met Rik Roskam van ECONNETIC: rik@econnetic.nl / 06-31796475

 

Een mooie ‘bijvangst’ van het project van ECONNETIC is de groep eigenaren van grote daken waarvoor deelname aan het project niet interessant is, bijvoorbeeld vanwege een te klein eigen verbruik. ECONNETIC brengt deze dakeigenaren in contact met Heuvelrug Energie zodat de mogelijkheden van een postcoderoos-project besproken kunnen worden.

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input