Slim stoken van de verwarming kan uw wooncomfort aanzienlijk vergroten. En u bespaart ook nog eens op de stookkosten. Dat begint met een optimaal ingestelde cv-installatie. Met de OK-CV keuring, uitgevoerd door speciaal opgeleide installateurs, weet u precies hoe u slimmer kunt stoken tegen lagere kosten.

 

Doe de OK-CV keuring gelijktijdig met periodiek onderhoud en laat uw cv-installatie optimaliseren. Zo heeft u direct voordeel.

 

Meld u aan met het aanmeldformulier of neem direct contact op met een van de OK-CV gecertificeerde installatiebedrijven in onze gemeente:

 

Installatiebedrijf Heuvelland
Halfeiken 10
Leersum
Tel: 0343 - 42 10 66

 

Hendrikse Leersum
onderdeel van Hermsen Installatiegroep
Tel: 0343 - 45 60 79
info@hendrikseleersum.nl

 

Drie redenen om een OK-CV keuring te laten doen.

1. Besparing: Circa 75% van het jaarlijkse gasverbruik gaat op aan het verwarmen van uw woning. Een besparing van 10% of meer, al gauw €180/jaar,  zet dus al snel zoden aan de dijk. Een goed afgestelde ketel slijt minder snel en levert minder storingen op. Ook dat is goed voor uw portemonnee. De goedkoopste en groenste energie is de energie die je niet gebruikt!

 

2. Wooncomfort: Een goede afgestelde cv-installatie zorgt voor gelijkmatige warmte in uw hele huis. Geen koude zolderkamertjes meer, maar optimaal wooncomfort in de hele woning.

 

3. Veiligheid: Bij de OK-CV keuring kijkt de installateur ook naar de afvoer van rookgassen, de bestaande gasaansluitingen en de veiligheid van de elektra. Dat betekent veiliger stoken.

 

Wat is OK-CV?

OK-CV is een kwaliteitslabel ontwikkeld door de ondernemersorganisatie voor technische installatiebedrijven UNETO-VNI, de vereniging van ketelfabrikanten VFK en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. OK-CV heeft de steun van onder meer Brandweer NL, de Consumentenbond, Milieu Centraal, het Verbond van Verzekeraars, VvE Belang en de Woonbond.

 

Kijk op www.ok-cv.nl voor meer informatie en/of bekijk het filmpje hieronder.

 

 

 

 

 

 

OK-CV op de Utrechtse Heuvelrug

Binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug werkt de energiecoöperatie Heuvelrug Energie samen met lokale installateurs die voldoen aan de eisen van OK-CV. Deze installateurs zijn te herkennen aan het OK-CV logo. De installateur bepaalt zelf of hij bovenop de kosten voor het jaarlijks onderhoud meerkosten voor de OK CV keuring in rekening brengt.

 

Meedoen met OK-CV in drie stappen

1. Aanmelden: Vanaf september 2015 kunt u zich als inwoner van de Utrechtse Heuvelrug bij Heuvelrug Energie aanmelden voor een OK-VC keuring tijdens het jaarlijks onderhoud. Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door een email te sturen naar samen@heuvelrugenergie.nl.

U kunt ook rechstreeks contact opnemen met een van de OK-CV gecertificeerde installateurs in onze gemeente. Dat zijn:

 

Installatiebedrijf Heuvelland Doorn
Halfeiken 10
Leersum
Tel: 0343 - 42 10 66
www.installatiebedrijfheuvelland.nl

 

Hendrikse Leersum
onderdeel van Hermsen Installatiegroep
Tel: 0343 - 45 60 79
info@hendrikseleersum.nl
www.hermsen.nl

 

2. Keuring: Na de keuring ontvangt u een inspectierapport én advies van de installateur hoe u uw cv-installatie kunt optimaliseren.

 

3. Maatregelen: Op basis van het rapport besluit u welke maatregelen u wilt laten uitvoeren. Het is mogelijk dat er aanpassingen nodig zijn aan uw cv-systeem die extra kosten met zich meebrengen. Vraag uw installateur altijd om een offerte.

 

Waarom dit initiatief van Hé?

In 2035 wil Gemeente Utrechtse Heuvelrug een klimaatneutrale gemeente zijn.

Heuvelrug Energie draagt hier samen met u graag een steentje aan bij! Betaalbaarheid voor inwoners, een goed wooncomfort en een sterke lokale economie staan daarbij centraal.​​

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

 

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Stuur ons uw opmerkingen

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input