Maak zelf het verschil!

Doe de 5 minuten TEST om te zien wat je kunt doen.

Inleiding

De gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft de ambitie om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Om die ambitie te behalen, is een oproep gedaan aan inwoners, ondernemers en organisaties om met initiatieven te komen die een bijdrage leveren aan die ambitie. Met grote en kleine duurzame maatregelen waarmee inwoners zelf aan de slag gaan.

Duurzaam leven betekent leven met een minimale impact op het milieu, zo min mogelijk afval en met middelen die hergebruikt kunnen worden zonder schade aan levende wezens, nu en in de toekomst.

 

Duurzame Top 100 van de Utrechtse Heuvelrug

Om het leuk te maken introduceert Heuvelrug Energie de groene lijst, die is gebaseerd op de 5 minuten test en oordeel van een jury. Hoe duurzaam ben je al en op welke punten zou je nog iets kunnen verbeteren? Welke inwoner scoort goed? Hoe ziet de 'Duurzame Top 100 van de Utrechtse Heuvelrug' er uit en welke inwoners hebben een inspirerend verhaal? Die publiceren we, met jouw toestemming, op de website van Heuvelrug Energie en in een lokale krant.

 

Vul de vragenlijst in

Test jezelf op 10 onderdelen! Ga uit van je huidige situatie en wat je nu in de praktijk doet (en niet wat je graag zou willen doen?). Kies vervolgens de optie die het beste bij jou past. Als jouw situatie niet past bij de genoemde keuzemogelijkheden, of als je een mooi voorbeeld hebt, vul dan iets in bij 'Wat doe ik anders' of bij 'Wat doe ik nog meer'.

 

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input