Het project Buurtstroom Werkhoven is het eerste collectieve zonnepanelenproject (postcoderoos) dat openstaat voor inschrijving voor inwoners van Driebergen en Doorn.
 
 
Heuvelrug energie werkt hard aan een aantal collectieve projecten voor zonnepanelen. Daarbij koopt u in feite een aantal panelen op een groot dak in de buurt en profiteert daarvan bijna alsof u ze op uw eigen dak zou hebben liggen. Daarvoor heeft de overheid de zogenaamde postcoderoos regeling in het leven geroepen. Hier leest u meer over deze postcoderoos.

 

Buurtstroom Werkhoven

Samen met de energiegroep Bunnik en Buurtstroom brengen wij nu het eerste project dat  open staat voor inschrijving onder de aandacht. In het project Buurtstroom Werkhoven worden 322 zonnepanelen van 285 Wattpiek geïnstalleerd op de daken van het melkveebedrijf van familie Vernooij in Werkhoven. Bij dit project kunt u deelnemen vanaf €320,- per paneel waarmee u ongeveer 260 kWh/ jaar aan stroom opwekt en u uw investering in circa 10 jaar terug verdient. Dit wordt verrekend met uw energierekening. De risico's bij dit soort projecten zijn heel klein.

 
 

Wie kan meedoen?

Het project staat in de gemeente UHR en is in verband met de ligging alleen open voor de postcodegebieden 3972, 3971 (Driebergen) en 3941 (Doorn).

 

 

Meer informatie

Voor wie wil weten hoe dit project organisatorisch en financieel in elkaar is een brochure beschikbaar.

 

Heeft u belangstelling om in het Postcoderoos Buurtstroom Werkhoven deel te nemen? Dan kunt u zich aanmelden door op onderstaande knop te klikken en het antwoordformulier in te vullen. Vermeld daarbij het aantal panelen waarin u wilt investeren. Als u uw bijdrage overmaakt is uw deelname aan het project definitief, maar u kunt ook reserveren. U krijgt dan bericht zodra het project vol is.

 

 

U kunt zich ook rechtstreeks bij Buurtstroom aanmelden.

 

Heeft u belangstelling in dit of een van de andere, toekomstige Postcoderoos projecten? Dan kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden door op onderstaande knop te klikken en ons antwoordformulier in te vullen.

 

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

 1. (*)
  Uw volledige naam invullen
 2. (*)
  Graag een (geldig) email invullen
 3. (*)
  Graag hier uw bericht invullen
 4. (*)
  Invalid Input