Op maandagavond 19 mei vindt bij De Baak, op Landgoed de Horst in  Driebergen, de Algemene Ledenvergadering van de coöperatieve vereniging Heuvelrug Energie (Hé) plaats. Aansluitend op deze bijeenkomst zal Herman Wijffels, hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering aan de Universiteit van Utrecht, inwoner van onze gemeente en eerste duurzame energieambassadeur van Heuvelrug Energie, een openbare lezing houden. Hij zal zijn visie en gedachten over de circulaire economie en de rol van onze energiecoöperatie daarin met ons delen.

 

De energiecoöperatie, fenomeen in de energietransitie

Herman Wijffels plaatst de energiecoöperatie in de context van de maatschappelijke beweging die gaande is. Hij zal dit vertalen naar lokale behoeften: de wens van veel burgers en bedrijven om hun energievoorziening te verduurzamen, ook met het oog op betaalbaarheid van energie, nu en in de toekomst. Een verduurzaming die ook kan bijdragen aan lokale werkgelegenheid, belangrijk voor onze gemeente.

 

Iedereen die geïnteresseerd is in de transitie naar een duurzame energievoorziening en hoe we dat op lokaal niveau kunnen invullen, is van harte welkom!

Het openbare gedeelte van de avond start om 21:00 bij De Baak, Landgoed De Horst, De Horst 1, Driebergen. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid voor napraten en het nuttigen van een drankje.

 

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input