We streven naar een volledig duurzame energievoorziening op de Utrechtse Heuvelrug in 2035. Het is zeer inspirerend om daar met een groep vrijwilligers aan te werken. Hoe meer vrijwilligers zich actief voor dit doel inzetten, hoe meer we kunnen doen, en hoe sneller we dit doel kunnen realiseren. Daarom zoeken we nieuwe vrijwilligers. Vooral voor activiteiten op het gebied van communicatie, marketing en administratie kunnen we nog goed enthousiaste mensen gebruiken.

 

Op het gebied van communicatie en marketing zoeken we mensen die willen meedenken over en voorbereidend werk willen doen voor het organiseren van energiecafé's in de verschillende dorpen en het inrichten en bemensen van een kraam op markten. Specifiek zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich bezig te houden met sociale media als middel om regelmatig onze activiteiten, wetenswaardigheden over energie en vragen die we hebben onder de aandacht te brengen. De tijdbesteding hiervoor bedraagt naar schatting een paar uur per week.

 

Op het gebied van administratie zoeken we iemand die ervaring heeft met uiteenlopende administratieve werkzaamheden, waaronder het voeren van een eenvoudige boekhouding, het voorbereiden van BTW aangifte, het aanmaken en versturen van facturen en het aanleveren van informatie voor de jaarrekening.

 

Belangstellenden kunnen zich melden via samen@heuvelrugenergie.nl of bellen met Huib de Vriend, 0343 51 47 61 / 06 23 86 80 17.

 
 

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input