Vanaf zaterdag 12 april is Ons Huis Verdient Het te zien op RTL4. Acht zaterdagen lang om 16.00 uur laat Ons Huis Verdient Het voorbeelden en voordelen zien van wonen zonder energierekening.

 

Wie doet dat? Waar gebeurt het al? Hoe ziet het eruit? Hoe voelt het? Hoe betalen we het? Het magazine-achtige Ons Huis Verdient Het geeft veel aandacht aan mensen die zich thuis voelen in hun huis. Met reportages van Cranendonck tot Stadskanaal en van Delft tot Melick.
 
In de eerste aflevering zien we hoe 3 vriendinnen enthousiast zijn over een nachtje proefwonen. In Delft gaan we een kijkje nemen bij het energieneutrale huis van Piet en Miriam. En we zien een prachtig energieneutraal droomhuis op het water. Maar ook hoe in Heerhugowaard een verbouwing binnen 12 dagen plaatsvindt, hoe de buurt aan de slag gaat met verduurzaming, handige gadgets, nieuwste ontwikkelingen en nog veel meer. De presentatie is in handen van Sebastiaan Hoekman. Herhalingen vanaf 18-5 om 12.30 uur op zondag. Vanaf 12-4 zijn ook de herhalingen te zien op onshuisverdienthet.tv

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input