heuvelrug uitnodiging zonnepanelen

Sinds half juni worden er op de Heuvelrug zonnepanelen geplaatst via de lokale energiecoöperatie Heuvelrug Energie, Hé. De primeur hebben de buren in Driebergen, de familie Moquette en familie Pieters Kwiers.

 

Beide buren overwogen al langer om zonnepanelen aan te schaffen. Een informatieavond over zonnepanelen van Hé kwam op het juiste moment. Hé kent de markt goed en gaf nuttige informatie. Hé heeft het uitzoekwerk voor hen gedaan, ‘ontzorging’ dus.


Een van de buren vertelde dat ze erachter kwam dat haar energieleverancier, waarvan ze dacht groene stroom af te nemen, deels grijze stroom bleek te leveren. Door zelf zonnepanelen op het dak te zetten weet je in ieder geval zeker dat er ECHT groene zonnestroom geproduceerd wordt! De andere buur kiest ook voor duurzaamheid en zonnestroom en het feit dat het ook kostenbesparing oplevert, is uiterst plezierig. 

Tot nu toe bevallen de zonnepanelen prima. In die paar dagen dat de panelen op het dak liggen, hebben ze al aardig wat stroom opgeleverd. Iedere zonnige dag zien hoe de meter snel terugdraait is heel leuk! Daar doe je het voor! Ook waren de buren blij dat ze nog gebruik konden maken van de subsidieregeling en bovendien verrast dat de subsidie voor zonnepanelen heel snel werd uitbetaald. 

 

Over de aanleg en montage door de installateur via HÉ zijn ze erg tevreden. Ze raden het anderen zeker aan om ook mee te doen aan deze zonnepanelenactie.

 

Hé is een energiecoöperatie met als doel het samen maken van betaalbare en duurzame energie op onze Heuvelrug. Op 10 juli is er weer een informatieavond over zonnepanelen, dit keer in Leersum, voetbalvereniging HDS, Wildbaan 2, 3956 VZ Leersum.

 

Lees meer over zonnepanelen

 
 
 
 
 
 

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input