Word onderdeel van een nieuwe wereld met slimme, schone mobiliteit en versnel de transitie naar 100% schone energie. Klinkt als de toekomst? Het kan nu! Alle bewoners en organisaties in de provincie Utrecht kunnen deelnemen. Er zijn 150 auto’s -Renault Zoe- beschikbaar. En dat met een actieradius tot 300 kilometers, waarmee heel Nederland bereikbaar wordt.

 

 

Het instaptarief voor snelle beslissers die de auto met 6 mensen delen: €99,- per maand inclusief maximaal 2.500 kilometers per maand, verzekering en onderhoud. Daar bovenop betaal je voor de energie die je verbruikt € 0,06 per km. Je kunt ook kiezen voor een pakket met meer kilometers per maand (zie tabel). Afhankelijk van het aantal kilometers en het gekozen pakket betaal je rond de 10 eurocent per kilometer.

 

Elke auto krijgt z’n eigen laad-parkeerplek. Reserveren en openen gaat direct via een app. Sleutels zijn niet meer nodig. Slimme software zorgt ervoor dat de auto voor elke rit voldoende opgeladen is.

 

Dankzij speciaal ontwikkelde laadpalen, die ook energie uit de accu kunnen halen en aan het (lokale) net kunnen leveren, maakt de auto  deel uit van een wijkenergiesysteem op zonne-energie.

 

* De energiekosten bedragen € 0,06/km. Wil je meer rijden, dan kan dat voor € 0,12/km.

 

** Je betaalt per maand een voorschot voor de elektra, jaarlijks volgt de afrekening voor de energiekosten van het werkelijk aantal gereden kilometers.

 

Interesse? stuur dan een email naar elektrischrijden@heuvelrugenergie.nl

 

Meer weten? Kijk dan op de website van wedrivesolar.

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
Graag hier uw bericht invullen
Invalid Input
Invalid Input